Sponsoring.

De omiVista beamer

omiVista is een interactief projectiesysteem, dat reageert op bewegingen en deze omzet in audiovisuele effecten. omiVista kan projecteren op de vloer, op een tafel, op een rolstoelblad, maar ook bijvoorbeeld op een tent. Veeg bladeren weg, verjaag vissen, kleur tekeningen in, trap ballonnen kapot, bespeel muziekinstrumenten en doe nog veel meer, eenvoudig door liggend, zittend, rollend, kruipend of lopend bewegingen te maken over de vloer, of met de armen te bewegen over tafel. omiVista kan ingezet worden voor activeren, bewegen, ontspannen, spelen, leren en herinneren. Het systeem reageert op elke beweging in het projectiegebied, zodat ook groepsinteractie mogelijk is.

Actief aan tafel
Zitten uw leerlingen vaak passief aan tafel? Wilt u hen uitlokken tot bewegen, maar is een wandeling voor hen geen optie? Wilt u hun zinvolle dagbesteding bieden, maar hebben zij weinig mogelijkheden? De omiVista kan ook op een tafel projecteren.

Educatie en therapie
Dankzij de mogelijkheid uw eigen oefeningen te maken, is omiVista ook geschikt voor bijvoorbeeld fysiotherapie, met oefeningen voor balans of motorische ontwikkeling, en educatieve doeleinden, door bijvoorbeeld gebruik te maken van kleuren, getallen, letters of dieren.

Uw bedrijf promoten? Wij zijn op zoek naar sponsoring!

Voor dit fietsevenement zijn we uiteraard op zoek naar sponsoring. Bij sponsoring vanaf € 40 bezorgen we u een fiscaal attest. Sponsoring is welkom op het rekeningnr. BE93 7330 1122 6667  ten name van VZW De Brug Beringen.

Je kan kiezen uit onderstaande drie formules.